ligging appartement met zwembad

Ligging en omgeving

Ligging resort en vakantiehuis Sjouk Curaçao

Resort Seru Coral ligt vrij centraal ten opzichte van de verschillende bezienswaardigheden op het eiland. Wij raden u aan om een auto te huren als u Curaçao wilt gaan verkennen. Uw auto kunt u huren op het park zelf. De Nederlandse eigenaren van het resort bieden u verschillende merken huurauto’s. Ook is het in overleg mogelijk om u te laten halen en brengen van en naar het vliegveld.

Ligging resort map location
Adres Appartement Sjouk: Club Seru Coral, Kaya Progreso 10, Appartement 130b, Willemstad, Curaçao (Google Maps)

Groot zwembad op het park

Het royale zwembad op het park is vrij toegankelijk voor de gasten van het appartement. Het is hier heerlijk toeven op de ligbedjes in de zon of juist in de schaduw van een parasol. In de avond is het fraai verlicht.

zwembad gasten vakantieverblijf
Zwembad op loopafstand van het huisje.

Uit eten op Curaçao

Het park zelf is vrij van horeca, hierdoor behoudt het haar rustige karakter. Vlak bij het resort vindt u enkele goede restaurants. Meer eetgelegenheden en horeca treft u ondermeer aan bij de stranden van Mambo Beach en Jan Thiel op tien minuten rijden vanaf het appartement. Binnen vijftien minuten bent u met de auto in het centrum van Willemstad dat een grote verscheidenheid aan winkels, bars en restaurants kent. 

De dagelijkse boodschappen

Tegenover het resort zit een kleine toko gevestigd. Grotere supermarkten zoals de Van den Tweel supermarkten (Curaçaose Albert Heijn) zijn goed bereikbaar en u zult verrast zijn door het veelzijdige assortiment.

Appartement Sjouk is gesitueerd direct bij de ingang van het park op de eerste verdieping van het appartementencomplex.
strand Kleine Knip Curacao
Curaçao staat bekend om haar mooie stranden. Op circa tien minuten rijden bent u bij de stranden van Mambo Beach en Jan Thiel. Benieuwd naar alle stranden op het eiland? Zie de interactieve kaart van Show me Curacao.
Dineren op het strand
Ook ’s avonds is het nog heerlijk warm en kunt u aangenaam buiten dineren op het strand. Wat dacht u van uit eten met de voetjes in het zand bij Jan Thiel?
duikers
Ontdek de sensationele onderwaterwereld van Curacao. Kraakhelder water en een diversiteit aan koralen en vissen.
duikschool Fred
Boek een duikcursus bij Duikschool Fred, gevestigd op het resort op loopafstand van het vakantiehuisje.
Fort Hollandia Willemstad

Bezienswaardigheden in de buurt van het appartement

Het eiland kent tal van highlights die een bezoek waard zijn. Op loopafstand van het resort kunt u een bezoek brengen aan de Aloë vera plantage of een struisvogelfarm. Ook een wandeling naar de relatief rustige St. Joris Baai behoort tot de mogelijkheden. In deze natuurlijke baai staat vaak veel wind waardoor het een geliefde spot is voor kite- en windsurfers.

Duikschool op het park

Wilt u (leren) duiken? Centraal op het park zit Duikschool Fred. Hier kunt u terecht voor Padi duiken, een opfris-duik of een introductieduik. Er wordt gedoken in kleine groepen met persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Buddy Fred neemt u graag mee over het eiland en laat u de prachtige duikplekken en betoverende onderwaterwereld van Curaçao zien.