Informatie en huurvoorwaarden Appartement Sjouk

huisje op de eerste etage

Bezetting appartement Sjouk Curaçao
Maximaal vier volwassenen (+ twee kids)

Adres
Kaya Progreso 10, Willemstad

Verhuurder
Waddenreisburo Waanders, Terschelling. Tel. +31 (0)562745007

Beheerders op Curacao
Aad en Fred Broer
mail: broeraad@gmail.com
mobiel: 00599 5134240

Belangrijke info over uw verblijf op Curaçao

Route vanaf airport naar het resort
Vanaf het vliegveld richting Willemstad, de Schottegatseweg noord op en bij oost er af. De Santa Rosa weg op. Deze gaat over in de Kaya kent u zelf. Aan het einde van die weg links af de Kamoinda Mitologia op. De 3e weg links, De Kaya Progreso in. Nu komt u aan bij het Park.
Het adres is : Club Seru Coral – Kaya Progreso 10, Appartement B 130 Willemstad – Curaçao
Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Met de routeplanner
Indien u een auto huurt vanaf Curaçao International Airport (ook wel bekend als Hato Airport) kunt u – nappa me en dak kaya progresso 10. Villa 7 – intoetsen op de routeplanner en navigeert u naar het juiste adres.

Wilt u gebruik maken van de hatoservice, halen en brengen van en naar het vliegveld, dan is dat mogelijk tegen betaling van € 50 per enkele reis per gezelschap, dit kunt u regelen met beheerder Aad, via telefoonnummer 00599 5134240.

Bij aankomst meldt u zich bij de beheerder van het park, u vindt haar in grootse gebouw van het park op de grote parkeerplaats, vindt u haar niet, belt u dan met 00599 5134240.

Aankomst – inchecken va 15:00 uur
Wilt u voor aankomst uw vluchtnummer en geschatte aankomsttijd doorgeven aan de beheerder? De sleutel zit bij aankomst in de deur van Sjouk, waarin u vanaf 15.00 uur terecht kunt, bent u op een eerder tijdstip al aanwezig overlegd u dan met de beheerder of eerder inchecken mogelijk is via 00599 5134240. Controleer bij aankomst in het huis of alles in orde is. Wilt u gebreken direct aan de beheerder doorgeven zodat deze passende actie kan ondernemen en u niet voor de kosten hoeft op te draaien.

Borg
De borg bedraagt € 150.
Elektra: € 0,40 per kwh en Water: € 8 per m3 wordt hiermee verrekend.

Bedden
Huisje Sjouk is voorzien van zes één-persoons matrassen en één-persoons lakens. Bedlinnen en een eerste set bad- en keukenlinnen ligt bij aankomst voor u klaar.

Schoonmaak
De eindschoonmaak is verplicht af te nemen tegen een vergoeding van € 70 de kosten betaalt u vooraf op nota. Tijdens uw verblijf dient u zelf de schoonmaak van het appartement bij te houden.

Afval
Plaats afval in de grijze container. Laat geen afval `tijdelijk` buiten staan, de wind en de vogels maken er graag een grote bende van.

Tips
Alvast een gevulde koelkast bij aankomst? Geen probleem, onze professionele beheerder kan dit voor u verzorgen, evenals het verzorgen van een een taxi vanaf vliegveld Hato naar het appartement. Vervoersmogelijkheden Alle vervoer doe je per auto, dus op Curaçao heb je je eigen vervoer nodig, eventueel te huren bij onze beheerders.

Vertrek – uitchecken va 10:30 uur
Het vertrek is om 10.30 uur. Indien de accommodatie na u niet bezet wordt kunt na telefonisch overleg met de beheerder misschien later vertrekken? Op de dag van vertrek kunt u uw bagage bij de beheerder stallen, u krijgt van haar handdoeken mee voor de dag.
Denkt u erom dat u drie uren voor vertrek van het vliegtuig op de luchthaven dient te zijn.

Annuleren
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw verzekeringsagent.